Zoek & boek

Vliegtickets naar Verona

  • De stad van Romeo en Julia
  • Historisch centrum
  • Arena van Verona
  • Rijke culinaire traditie

Zo vind jij de beste vliegtickets naar Verona

Kijk jij uit naar een bezoek aan de échte Stad van de Liefde? De stad waar Romeo zijn liefde aan Julia verklaarde onder haar balkon? De stad waar één van ’s werelds grootste arena’s staat? Een reis is zo geboekt, want vluchten naar Verona vertrekken vanuit Nederland elke dag. Vliegen naar Verona kan zowel middels een directe als een indirecte vlucht. Tickets naar Verona zijn bij verschillende vliegmaatschappijen te verkrijgen en zijn doorgaans goedkoper wanneer je ze vroeg van tevoren boekt. Natuurlijk kun je ook vanaf een buitenlandse luchthaven naar Verona vertrekken.

Vliegtickets Verona
Waar wacht je nog op?

Boek direct je vliegtickets naar Verona

Vliegtuig Verona

Over het vliegen naar Verona

Verona op het oog als jouw volgende stedentrip bestemming? Een prima keuze! Niet alleen vanwege de pracht van de stad, maar ook vanwege het feit dat vluchten naar Verona slechts een uur en drie kwartier duren. Voor de reistijd hoef je het dus zeker niet te laten. Vanuit Nederland leg je in de lucht bijna 900 kilometer af naar Verona Airport, dat IATA-code VRN heeft. Ook kom je van de luchthaven zelf gemakkelijk in de stad, de afstand tussen het vliegveld en het centrum bedraagt slechts twaalf kilometer. Er bestaat tussen Italië en Nederland overigens geen tijdsverschil.

Ik wil meer weten over

Arena van Verona

Vliegen vanaf Amsterdam

Wil je vanaf Schiphol in Amsterdam vliegen op Verona? Dan bestaan er verschillende mogelijkheden. Luchtvaartmaatschappijen die vliegtickets naar Verona vanaf deze vertrekluchthaven aanbieden, zijn KLM en Transavia, maar ook buitenlandse maatschappijen als het Duitse Lufthansa en het Italiaanse Alitalia. Momenteel voert alleen Transavia rechtstreekse vluchten uit. Tussen april en oktober kun je bijna dagelijks met deze dochteronderneming van KLM naar de Noord-Italiaanse stad vliegen. Vluchten naar Verona door KLM betreffen reizen met een tussenstop op het vliegveld Rome Fiumicino. Behalve Transavia kun je ook met Easyjet vanuit Amsterdam rechtstreeks vliegen naar Verona.

Welke vluchten naar Verona vertrekken er vanaf Eindhoven of vanaf Eelde?

Behalve vanuit Amsterdam kun je ook vanuit Eindhoven naar Verona vertrekken. Niet met Ryanair, zoals je misschien zou verwachten –Ryanair vliegt vanuit Eindhoven alleen naar Venetië-, maar wederom met KLM. Echter verdienen de vluchten naar Verona die vanaf Amsterdam worden uitgevoerd de voorkeur. Vertrek je namelijk met KLM vanaf Eindhoven, dan krijg je te maken met een of twee tussenstops. Vanaf vliegveld Eelde in Groningen vertrekken dan wel weer rechtstreekse vluchten naar de Noord-Italiaanse stad van de liefde. Transavia vliegt hiervandaan direct, Lufthansa doet dat met een tussenstop.

Vanaf buitenlandse vliegvelden naar Verona vliegen

Voor goedkope vliegtickets naar Verona hoef je je natuurlijk niet te beperken tot de Nederlandse luchthavens. Vanuit België worden er namelijk ook goedkope vluchten naar deze bestemming uitgevoerd. Met Ryanair vlieg je vanuit Brussel in iets meer dan anderhalf uur naar de Italiaanse stad. Met Lufthansa of Alitalia maak je een tussenstop, respectievelijk in Frankfurt of in Rome. Ook kunt je met Lufthansa vanuit Düsseldorf vliegen naar Verona. Dit zijn geen rechtstreekse vluchten, maar vluchten inclusief een korte stop in Frankfurt of München. De totale reistijd blijft wel beperkt tot maximaal drieënhalf uur.

De goedkoopste tickets naar Verona vind je door het gebruik van vergelijkingswebsites

Wil je op stedentrip naar deze stad in Noord-Italië, dan wil je je reis natuurlijk zo goedkoop mogelijk houden. Tickets naar Verona met een zo laag mogelijke prijs realiseer je door gebruik te maken van zoekmachines zoals Skyscanner, maar ook Nederlandse varianten zoals Cheaptickets en Vliegtickets. Niet alleen vind je zo handig de goedkoopste vliegtickets naar Verona, maar je krijgt ook nog eens een duidelijk inzicht in de mogelijkheden op diverse data en diverse vertrekluchthavens. Met behulp van een zoekmachine vind je de meest geschikte tickets naar Verona.

Waar je rekening mee moet houden

In de zoektocht naar de goedkoopste tickets naar Verona, zetten veel reizigers nogal eens in op een last minute reis. Wie wil er nou niet voor een prikkie vliegen naar Verona? Echter is een last minute lang niet voor iedereen even makkelijk te vinden. Wanneer je bent gebonden aan bepaalde vakantieperiodes, is het des te moeilijker om last minute vliegtickets naar Verona te vinden. Zeker wanneer je met een aantal personen naar deze stad wilt, is het verstandiger om je van deze reis te verzekeren door hem zo vroeg mogelijk vast te leggen.

Van Verona Airport naar het stadscentrum

Ben je eenmaal op de luchthaven van Verona geland, dan ben je ook in een mum van tijd in de stad. Behalve het feit dat je een auto kunt huren op de luchthaven, kun je ook met de bus reizen. De Aerobus vertrekt elke 20 minuten en zet je in de stad af bij centraal station Verona Porta Nuova. Reis je met meerdere personen, dan wil je wellicht een taxi overwegen. De rit kost ongeveer 20 euro.

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Verona?

Juliette helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of bij het boeken van vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste weer hebt in Verona?

Juliette Verona
Juliette Verona expert
  • De stad van Romeo en Julia
  • Historisch centrum
  • Arena van Verona
  • Rijke culinaire traditie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Verona voor je…