Vakantiehuizen in Verona

Een vakantie vol vrijheid met een vakantiehuis in Verona

Het huren van een vakantiehuis in Verona staat gelijk aan een vakantie vol vrijheid en privacy. Bovendien is dit accommodatie type ideaal voor wie met een grote groep op vakantie gaat. Het overgrote deel van de vakantiewoningen in Verona bevindt zich buiten het centrum, of in elk geval het historische gedeelte daarvan. Dat maakt ze juist extra aantrekkelijk, want zo leer je het ‘echte’ leven op deze bestemming nog beter kennen. Wil je het deze keer luxe aanpakken? Kies in plaats van voor een vakantiehuis dan voor een villa in Verona.

Elly’s House

Elly’s House is een vakantiehuis in Verona dat als een van de weinigen rond het centrum van Verona is gelegen. De bekendste bezienswaardigheden van de stad liggen allen op loopafstand. Deze driesterrenaccommodatie, die tegen het centrum aan ligt, weet je alle comfort van je eigen woning te bieden. De woning heeft een gezellige ligging en beschikt over een terras. De terracottakleurige woning ziet er van buiten als een typisch Italiaans pand uit en weet zijn bezoekers binnen te verrassen met zijn lichte en moderne inrichting. Het plafond van houten balken getuigt van een stijl die typerend is voor Verona.

Casa Bella

Casa Bella is een vakantiehuis in Verona dat in een van de mooiste buitenwijken van de stad is gelegen: Borgo Venezia. Borgo Venezia staat gelijk aan gekleurde huizen, met bloemen versierde balkons en een ontspannen dorpssfeer. Zeker in de zomermaanden een heerlijke plek om je even terug te trekken. Casa Bella ligt ongeveer 2,5 kilometer noordoostelijk ten opzichte van de historische binnenstad. Als je wilt, wandel je ernaartoe. Ook kun je gebruikmaken van het goed georganiseerde openbaar vervoer tussen Borgo Venezia en de binnenstad. Het huis, dat recent werd gerestaureerd, is geschikt voor vier personen en heeft een tuin.

Verblijf in Verona Lago di Garda aan de rand van de stad

Op zoek naar een vakantiehuis in Verona dat vlakbij deze kunststad vol bezienswaardigheden is gelegen, maar waar je tegelijkertijd op een rustige plek zonder de stadse hectiek kunt overnachten? Vakantiewoning Verona Lago di Garda is dan de beste keuze die je kunt maken. Deze woning bevindt zich op 9 kilometer afstand van de stad en wordt omgeven door groen. Het ontbijt is inbegrepen, wel maak je dit zelf klaar. De landelijke woning biedt je uitzicht op het aangrenzende park en is bovendien centraal gelegen, vlakbij de snelweg A4.

Verblijven in een villa nabij Verona: Lake Garda Villetta

Lake Garda Villetta is een niet zomaar een vakantiewoning, maar een villa vlakbij Verona met een capaciteit voor zes volwassenen. De accommodatie is vlakbij het Gardameer, om precies te zijn bij het kleine dorpje Calmasino gelegen. Dit historische dorpje bevindt zich in een groene omgeving en ligt op iets meer dan 20 kilometer afstand van Verona. Het Gardameer is op zijn beurt acht kilometer van de accommodatie verwijderd. Deze villa vlakbij Verona komt overigens met een interessante extra, je hebt hier in de zomermaanden namelijk een privébuitenzwembad tot je beschikking.

Handige tips & blog

10 redenen waarom je Verona moet hebben bezocht

Verona is de stad van de liefde, en staat zo ook bij iedereen bekend. Natuurlijk is deze stad ook op en top romantisch, maar dat is niet de enige reden waa...

De beste koffietentjes van Verona

Zoals al eerder gezegd is Verona buiten een walhalla voor iedereen die van heerlijk eten en wijn houd. Maar ook heeft de stad een levendige koffiecultuur. H...