Zoek & boek

Vakantiehuizen in Verona

  • De stad van Romeo en Julia
  • Historisch centrum
  • Arena van Verona
  • Rijke culinaire traditie

Een vakantie vol vrijheid met een vakantiehuis in Verona

Het huren van een vakantiehuis in Verona staat gelijk aan een vakantie vol vrijheid en privacy. Bovendien is dit accommodatie type ideaal voor wie met een grote groep op vakantie gaat. Het overgrote deel van de vakantiewoningen in Verona bevindt zich buiten het centrum, of in elk geval het historische gedeelte daarvan. Dat maakt ze juist extra aantrekkelijk, want zo leer je het ‘echte’ leven op deze bestemming nog beter kennen. Wil je het deze keer luxe aanpakken? Kies in plaats van voor een vakantiehuis dan voor een villa in Verona.

Vakantiehuizen Verona
Waar wacht je nog op?

Boek direct je vakantiehuis in Verona

Booking.com Bekijk prijs

Elly’s House

Elly’s House is een vakantiehuis in Verona dat als een van de weinigen rond het centrum van Verona is gelegen. De bekendste bezienswaardigheden van de stad liggen allen op loopafstand. Deze driesterrenaccommodatie, die tegen het centrum aan ligt, weet je alle comfort van je eigen woning te bieden. De woning heeft een gezellige ligging en beschikt over een terras. De terracottakleurige woning ziet er van buiten als een typisch Italiaans pand uit en weet zijn bezoekers binnen te verrassen met zijn lichte en moderne inrichting. Het plafond van houten balken getuigt van een stijl die typerend is voor Verona.

Elly House
Casa Bella

Casa Bella

Casa Bella is een vakantiehuis in Verona dat in een van de mooiste buitenwijken van de stad is gelegen: Borgo Venezia. Borgo Venezia staat gelijk aan gekleurde huizen, met bloemen versierde balkons en een ontspannen dorpssfeer. Zeker in de zomermaanden een heerlijke plek om je even terug te trekken. Casa Bella ligt ongeveer 2,5 kilometer noordoostelijk ten opzichte van de historische binnenstad. Als je wilt, wandel je ernaartoe. Ook kun je gebruikmaken van het goed georganiseerde openbaar vervoer tussen Borgo Venezia en de binnenstad. Het huis, dat recent werd gerestaureerd, is geschikt voor vier personen en heeft een tuin.

Top 5 vakantiehuizen

Populaire vakantiehuizen Verona

Hotel Albergo Mazzanti

Hotel San Luca

Hotel Italia

Hotel Leon d’Oro

Hotel Scalzi

Ik wil meer weten over

Arena van Verona

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Verona?

Juliette helpt je verder

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte verblijfplaats in het romantische Verona of bij het boeken van je vliegtickets? Verona.nl biedt je alle informatie die je nodig hebt om je bezoek aan Verona onvergetelijk te maken. Van tips voor romantische uitjes en culinaire ervaringen tot aanbevelingen voor culturele bezienswaardigheden en evenementen; ontdek alles wat je moet weten voor jouw perfecte reis naar Verona.

Juliette Verona
Juliette Verona expert
  • De stad van Romeo en Julia
  • Historisch centrum
  • Arena van Verona
  • Rijke culinaire traditie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Verona voor je…