Zoek & boek

Uitgaan in Verona

  • De stad van Romeo en Julia
  • Historisch centrum
  • Arena van Verona
  • Rijke culinaire traditie

In Verona uitgaan in stijl

In vergelijking met het veel vaker bezochte Venetië heeft Verona een behoorlijk levendig nachtleven. In Verona uitgaan betekent volop restaurants, wijnbars, cocktailbars en andere relatief chique uitgaansgelegenheden. Uitgaan doet men vooral op straat; iets wat vooral in de zomer zichtbaar is. Aan het begin van de avond vullen de gezellige pleinen en straatjes van de binnenstad zich en zijn de dienbladen met wijnglazen, Aperol Spritz en overheerlijke hapjes haast ontelbaar. Met een beetje geluk wordt er ook nog live muziek gespeeld.

Uitgaan in Verona
Waar wacht je nog op?

Boek direct je reis naar Verona

Wijnbars langs de Adige

Deze regio in Noord-Italië staat bekend om zijn wijnproductie, dus dat je in Verona tijdens het uitgaan met een haast onmetelijk aanbod aan wijnbars wordt geconfronteerd, mag geen verrassing heten. Een van de leukste bars is Terrazza Bar Al Ponte. Deze wijnbar is gelegen aan de Adige en is gebouwd in de vorm van een scheepsdek. Ook Rivamancina, eveneens aan de oevers van de rivier gelegen, is een gezellige bar met schappelijke prijzen en vaak live muziek.

wijnproeverij verona
Verona uitgaan

Uitgaan in dé nachtclub van Verona

Wil je in Verona uitgaan in een nachtclub, dan is het keuzeaanbod een stuk minder breed. Echter weten de clubs die in de stad aanwezig zijn wel wat entertainment is. Berfi’s Club is de bekendste van Verona en ligt ongeveer vier kilometer buiten het centrum aan de Via Lussemburgo 1. De club is stijlvol ingericht en heeft een romantische touch. Licht en decoratie zijn tot in de puntjes geregeld. Vaak worden hier ook thema-avonden georganiseerd.

Een avondje theater in Verona

In Verona uitgaan betekent in de zomermaanden ook veelal theater, waar de stad zo bekend om staat. Naast het Teatro Romano kun je ook naar het Teatro Nuovo en andere theaters. De prijzen vallen, tegen verwachting in, vaak reuze mee. Reserveer je tickets wel online, want de show raken over het algemeen snel uitverkocht.

Amfitheater Verona
Top 5 accommodaties

Populaire accommodaties Verona

Hotel Albergo Mazzanti

Hotel San Luca

Hotel Italia

Hotel Leon d’Oro

Hotel Scalzi

Ik wil meer weten over

Arena van Verona

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Verona?

Juliette helpt je verder

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte verblijfplaats in het romantische Verona of bij het boeken van je vliegtickets? Verona.nl biedt je alle informatie die je nodig hebt om je bezoek aan Verona onvergetelijk te maken. Van tips voor romantische uitjes en culinaire ervaringen tot aanbevelingen voor culturele bezienswaardigheden en evenementen; ontdek alles wat je moet weten voor jouw perfecte reis naar Verona.

Juliette Verona
Juliette Verona expert
  • De stad van Romeo en Julia
  • Historisch centrum
  • Arena van Verona
  • Rijke culinaire traditie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Verona voor je…