Reisorganisaties naar Verona

Met TUI en andere reisorganisaties naar de Stad van de Liefde

Je zinnen gezet op een stedentrip naar Verona? Via websites als Skyscanner, Cheaptickets of Vliegwinkel kun je je reis zelf regelen. Transavia voert vanuit Nederland vluchten uit naar de Noord-Italiaanse stad, maar ook met KLM kun je naar Verona vertrekken. Laat je je reis liever regelen? Reisorganisaties als TUI, Vakantiediscounter en Belvilla doen het graag voor je.

Met marktleider TUI naar Verona

De internationale reisorganisatie TUI is marktleider binnen de Nederlandse reisbranche. Uiteraard behoort ook Verona tot het bestemmingsaanbod. Bij TUI kun je niet alleen een stedentrip boeken, maar ook een rondreis waarin naast Verona eveneens het Gardameer, het Lago Maggiore en Venetië zijn opgenomen. Met TUI zie je alle hoogtepunten van Noord-Italië in één reis.

Goedkoop op reis met Vakantiediscounter

Bij Vakantiediscounter boek je gegarandeerd de goedkoopste vakantie. Niet alleen is Vakantiediscounter een vergelijkingssite die reizen van onder andere TUI aanbiedt, sinds 2017 stelt de organisatie ook zijn eigen reizen samen. Een deel daarvan wordt ook door Vakantiediscounter zelf uitgevoerd. Altijd genoeg keuze dus, en dat tegen een lage prijs.

Vind een luxeverblijf met Belvilla

Wil jij tijdens je stedentrip in Verona graag in een luxe vakantiewoning verblijven? Met Belvilla regel je het! Belvilla is een internationale touroperator waarbij je vakanties in heel Europa kunt boeken. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf mag zichzelf een van Europa’s grootste aanbieders van vakantiewoningen noemen. Bovendien heeft Belvilla ook een groot aantal last minute vakantiehuizen, waardoor je ook op het laatste moment nog een accommodatie vindt.

Handige tips & blog

10 redenen waarom je Verona moet hebben bezocht

Verona is de stad van de liefde, en staat zo ook bij iedereen bekend. Natuurlijk is deze stad ook op en top romantisch, maar dat is niet de enige reden waa...

De beste koffietentjes van Verona

Zoals al eerder gezegd is Verona buiten een walhalla voor iedereen die van heerlijk eten en wijn houd. Maar ook heeft de stad een levendige koffiecultuur. H...