Last minute naar Verona

Vertrek met een last minute naar Verona naar de échte stad van de liefde

Heb jij wel oren naar een stedentrip naar Verona, maar betaal je daar het liefst zo weinig mogelijk voor? Helemaal wanneer je tot de gelukkigen behoort die niet aan een bepaalde periode gebonden zijn, kan een last minute naar Verona erg voordelig worden. Een last minute betekent een vertrek binnen zes weken na het boeken van je reis. Reisorganisaties en vliegmaatschappijen bieden deze aantrekkelijke reizen, naarmate de vertrekdatum nadert, aan om toch alle plekken te kunnen verkopen. En daar pluk jij als stedentripper de vruchten van!

Hoe vind je die last minute naar Verona?

Wil jij per vliegtuig richting de Noord-Italiaanse stad van de liefde? Houd dan de vergelijkingswebsites voor vliegtickets goed in de gaten. Nuttige websites die je van dienst kunnen zijn bij het vinden van een last minute naar Verona, zijn Skyscanner, maar ook Nederlandse websites als Vliegtickets en Cheaptickets. Zoek ook eens binnen een hele maand naar een last minute naar Verona in plaats van op een specifieke datum. Heb je een aantrekkelijk ticket gevonden, vergelijk deze dan ook eens met de ticketprijs die op de website van de vliegmaatschappij zelf wordt aangeboden.

Wanneer moet je voor die last minute gaan?

Vanuit Nederland kun je onder andere met Transavia en KLM naar Verona reizen. De vliegtijd bedraagt een uur en drie kwartier. Een last minute naar Verona is vooral aantrekkelijk voor reizigers die niet aan een specifieke periode zijn gebonden. Bovendien vind je de goedkoopste last minute naar Verona doorgaans door niet in het weekend te vertrekken en ook weer op een doordeweekse dag terug te komen. Ben je om bepaalde redenen gebonden aan een specifieke periode, dan kun je beter een maandje of zes van tevoren voor een vroegboekkorting gaan.

Handige tips & blog

10 redenen waarom je Verona moet hebben bezocht

Verona is de stad van de liefde, en staat zo ook bij iedereen bekend. Natuurlijk is deze stad ook op en top romantisch, maar dat is niet de enige reden waa...

De beste koffietentjes van Verona

Zoals al eerder gezegd is Verona buiten een walhalla voor iedereen die van heerlijk eten en wijn houd. Maar ook heeft de stad een levendige koffiecultuur. H...