Zoek & boek

Hostels in Verona

  • De stad van Romeo en Julia
  • Historisch centrum
  • Arena van Verona
  • Rijke culinaire traditie

De beste hostels van Verona

Ben je op zoek naar een hostel in Verona, dan is het belangrijk dat je op tijd boekt. Zeker wanneer je in het hoogseizoen reist. Van een groot aanbod is namelijk geen sprake. De hostels van Verona kunnen –net zoals dat voor de hotels in de stad geldt- wat betreft kwaliteit sterk van elkaar verschillen. Dit zie je niet altijd terug in het prijskaartje. Bekijk je keuzemogelijkheden dus kritisch alvorens je besluit een van de hostels in Verona vast te leggen. In de meeste hostels kun je kiezen tussen een dorm (slaapzaal) en een privékamer.

Verona Hostel
Waar wacht je nog op?

Boek direct je hostel in Verona

Booking.com Bekijk prijs

The Hostello

Voor vrouwelijke reizigers zijn er diverse prettige hostels in Verona. The Hostello is echter de topfavoriet. In 2020 werd het zelfs tot het achtste beste vrouwenhostel van Europa verkozen en tot het negende beste kleinschalige hostel wereldwijd. Als dat niet genoeg belooft…? Dit hostel in Verona ligt in de wijk Veronetta, een van de oudste wijken van de stad. De universiteit ligt vlakbij en ook wordt het hostel omringd door tal van bars, restaurants en galerijen. Het hostel telt vier verdiepingen en heeft een mooie tuin.

Hostello
Protezione della Giovane 2

Protezione della Giovane

Ook Protezione della Giovane behoort tot de hostels van Verona die voor vrouwelijke reizigers bedoeld zijn. Ook is het een van de hostels van Verona die in het historische centrum van de stad zijn gelegen. Protezione della Giovane ligt op 200 meter afstand van de kathedraal van Verona. De accommodatie zelf is in een 18e-eeuws pand gelegen en beschikt over een tuin én een bibliotheek. Het uitzicht vanuit je kamer geeft dit hotel nog eens extra bonuspunten: je hebt uitzicht over de binnenplaats en de daken van de stad. De kamers hebben de voor Verona typerende houten balkons.

StraVagante Hostel

Tot slot het StraVagante Hostel, dat eveneens tot de meest gewaardeerde hostels in Verona behoort. De accommodatie ligt in het hart van de stad en beschikt over een tuin en een bar. Je kunt kiezen voor een tweepersoonskamer, of een gedeelde slaapzaal voor drie of vier personen. Elke kamer heeft zijn eigen privébadkamer. Wat het StraVagante Hostel in Verona verder uniek maakt, is het feit dat het deelneemt aan een project dat zich erop richt bepaalde wijken weer nieuw leven in de blazen door middel van bijvoorbeeld graffiti en street art. Een leuke toevoeging aan je verblijf!

Stravagante
Top 5 hostels

Populaire hostels Verona

Gabanel Bike Hostel

Posada Verona Hostel

Protezione della Giovane

Stravagante Hostel

The Hostello

Ik wil meer weten over

Arena van Verona

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Verona?

Juliette helpt je verder

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte verblijfplaats in het romantische Verona of bij het boeken van je vliegtickets? Verona.nl biedt je alle informatie die je nodig hebt om je bezoek aan Verona onvergetelijk te maken. Van tips voor romantische uitjes en culinaire ervaringen tot aanbevelingen voor culturele bezienswaardigheden en evenementen; ontdek alles wat je moet weten voor jouw perfecte reis naar Verona.

Juliette Verona
Juliette Verona expert
  • De stad van Romeo en Julia
  • Historisch centrum
  • Arena van Verona
  • Rijke culinaire traditie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Verona voor je…