Zoek & boek

Campings in Verona

  • De stad van Romeo en Julia
  • Historisch centrum
  • Arena van Verona
  • Rijke culinaire traditie

De perfecte uitvalsbasis vind je op een camping rond Verona

Verona is een prachtige stad boordevol kunst en cultuur. Maar dat niet alleen. De hoofdstad van de gelijknamige provincie ligt ook in een prachtige, natuurlijke omgeving. En hoe kun je daar nou beter van genieten dan op een camping bij Verona? Campings rond Verona zijn de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar de stad en het omringende gebied. Bovendien is het niet alleen mogelijk om op een camping in de buurt van Verona te verblijven, zelfs binnen de stadsmuren bestaan accommodaties. Wij zetten enkele topcampings voor je op een rijtje.

Camping Verona
Waar wacht je nog op?

Boek direct je camping in Verona

Camping Cisano

Op Camping Cisano verblijf je op 25 kilometer afstand van de prachtige stad Verona. Het terrein is gelegen aan het Gardameer, het grootste en diepste meer van Italië. Vooral in de zomermaanden is het hier heerlijk vertoeven. Camping Cisano, die voluit eigenlijk Camping Cisano San Vito heet, ligt aan de oostelijke oevers van het Gardameer, bij het dorpje Bardolino. Bardolino behoort tot de mooiste dorpjes van het land en behoort tot de eerste plekken rond het Gardameer waar er sprake was van toerisme. Vooral de haven, wandelpromenade en het omringende groen maken het een schilderachtig plaatje.

Camping Cisano zwembaden
Camping Belvedere

Camping Belvedere

Camping Belvedere, gelegen nabij Lazise aan het Gardameer, biedt een gezinsvriendelijke omgeving met diverse accommodaties. Het beschikt over faciliteiten zoals een zwembad met glijbanen, een whirlpool, een restaurant met uitzicht op het meer, en een scala aan activiteiten waaronder animatieprogramma’s voor kinderen. Dit maakt het een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een combinatie van ontspanning en vermaak in een schilderachtige omgeving dicht bij attracties zoals Caneva World.

Camping Gasparina

Camping Gasparina, gelegen nabij Verona aan het Gardameer, combineert stijlvol design met comfort en natuur. Deze luxe camping biedt ruime plaatsen en directe toegang tot het meer, ideaal voor de moderne kampeerder. Met uitstekende faciliteiten en in de nabijheid van culturele bezienswaardigheden, is het een topkeuze voor een verblijf in deze iconische Italiaanse regio.

Camping Gasparina
Top 5 campings

Populaire campings in de buurt van Verona

Camping Altomincio Family Park

Camping Bella Italia

Camping Gasparina

Camping Belvedere

Camping Cisano

Ik wil meer weten over

Appartementen in Verona

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Verona?

Juliette helpt je verder

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte verblijfplaats in het romantische Verona of bij het boeken van je vliegtickets? Verona.nl biedt je alle informatie die je nodig hebt om je bezoek aan Verona onvergetelijk te maken. Van tips voor romantische uitjes en culinaire ervaringen tot aanbevelingen voor culturele bezienswaardigheden en evenementen; ontdek alles wat je moet weten voor jouw perfecte reis naar Verona.

Juliette Verona
Juliette Verona expert
  • De stad van Romeo en Julia
  • Historisch centrum
  • Arena van Verona
  • Rijke culinaire traditie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Verona voor je…