Zoek & boek

Auto huren in Verona

  • De stad van Romeo en Julia
  • Historisch centrum
  • Arena van Verona
  • Rijke culinaire traditie

Ervaar het genot van ultieme vrijheid met een huurauto in Verona

Heb je een huurauto in Verona tot je beschikking, dan heb je de vrijheid om te gaan en te staan waar en wanneer je maar wilt. Wil je de historische bezienswaardigheden en zonovergoten terrasjes van de stad eens verruilen voor een dagje aan bijvoorbeeld het Gardameer of in Venetië, kies er dan voor om een auto te huren in Verona en tijdens je vakantie alle vrijheid te ervaren. Een auto huren kan op Verona Airport, maar ook vooraf online. Autohuur in Verona kun je bij diverse aanbieders regelen.

Auto huren in Verona.
Waar wacht je nog op?

Boek direct je huurauto in Verona

Verona Auto huren

Voorafgaand aan je vertrek de autohuur voor Verona regelen

Bij elke internationale autoverhuurder kun je online je auto huren in Verona. Het voordeel van het boeken vanuit Nederland is dat je via een Nederlandse website boekt en zo dus ook alle voorwaarden in je eigen taal leest. Gebruik websites als EasyTerra, RentalCars en Sunny Cars om prijzen van autohuur in Verona van diverse aanbieders te vergelijken. Bij Sunny Cars kun je je auto all inclusive verzekerd vastleggen en heb je voor de betaling bovendien geen creditcard nodig. Ook is Sunny Cars aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Zorgeloos op pad dus!

Ik wil meer weten over

Arena van Verona

Een auto huren op Verona Airport

In plaats van voorafgaand aan je vertrek je huurauto voor Verona vast te leggen, is het natuurlijk ook mogelijk om je auto te huren op Verona Airport. Er zijn diverse aanbieders op het vliegveld gevestigd: Autovia, Auto Europa, Avis, Buchbinder, Europcar, Goldcar, Hertz, Inter Rent, Locauto, Sixt en Leasys. Het grootste deel van de bedrijven waarbij je een auto kunt huren op Verona Airport opent zijn deuren dagelijks om 08.00 ’s ochtends. De sluitingstijden van de kantoren variëren tussen 20.00 en 23.00. Alleen Goldcar sluit om middernacht. Houd dus rekening met je aankomsttijd.

Wat voor een soort auto moet je huren in en rond Verona?

Niet zelden wordt er voor bestemmingen geadviseerd over het te huren autotype. Hiervan is vooral sprake wanneer er in de omgeving onverharde wegen zijn, of de omgeving bergachtig is. Alhoewel Verona vlakbij de uitlopers van een van de meest imposante bergketens van Europa is gelegen, vormt het autorijden in deze omgeving geen uitdaging. De wegen zijn goed onderhouden, waardoor je wat dit betreft geen extra eisen aan je huurauto in Verona hoeft te stellen. Laat het type auto dat je besluit te huren vooral afhangen van de benodigde ruimte.

Tips bij het autorijden in Verona en omgeving

Autohuur in Verona is mogelijk vanaf achttien jaar, alhoewel dit echter per verhuurder kan verschillen en sommigen een hogere leeftijdsgrens hanteren om een auto te kunnen huren in Verona. In ieder geval moet je een jaar of langer in het bezit zijn van je rijbewijs en kan er tot de leeftijd van 25 jaar een toeslag gelden. Verona is middels goed onderhouden wegen verbonden met andere belangrijke trekpleisters in het noorden van Italië, zoals het Gardameer en Venetië. Over het algemeen kan er 130 kilometer per uur op de snelwegen worden gereden.

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Verona?

Juliette helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of bij het boeken van vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste weer hebt in Verona?

Juliette Verona
Juliette Verona expert
  • De stad van Romeo en Julia
  • Historisch centrum
  • Arena van Verona
  • Rijke culinaire traditie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Verona voor je…