Appartementen in Verona

Enkele van de beste appartementen van Verona op een rijtje

Een appartement in Verona is niet moeilijk te vinden. Het aanbod is ruim te noemen en de prijzen zijn laag, zeker wanneer je deze vergelijkt met dezelfde soort accommodaties in relatief nabijgelegen steden als Venetië. Vooral naarmate je je richting de buitenwijken beweegt, wordt de prijs aantrekkelijker. Vanzelfsprekend kiezen de meeste reizigers voor een van de appartementen van Verona die zich in het stadshart bevinden, alhoewel ook de wijk Borgo Trento in populariteit stijgt.

Populaire appartementen in Verona


Favola Apartment

Het met drie sterren gewaardeerde Favola Apartment ligt in het centrum van Verona en weet met zijn 60 vierkante meter ruimte te bieden aan drie personen. Dit appartement in Verona ligt in de wijk Veronetta, dat het oudste gedeelte van de stad betreft. Slechts op een steenworp afstand vind je de oudste stenen trappen van Verona, alhoewel je vanuit dit universiteitsgebied ook andere bezienswaardigheden zoals Julia’s huis en Torre dei Lamberti moeiteloos en snel bereikt. Het Favola Apartment wordt door zijn gasten een intieme, gastvrije en complete accommodatie genoemd.

Appartement Arcadia

Arcadia behoort tot de appartementen in Verona die in de oude binnenstad zijn gelegen. Het telt een oppervlakte van 70 vierkante meter en heeft een capaciteit voor vijf personen. De Arena van Verona ligt op twaalf minuten loopafstand. Vanaf het balkon van dit appartement in Verona heb je een prachtig uitzicht op de rivier de Adige. Een heerlijke plek om je, zeker in de zomermaanden, even terug te trekken en de bedrijvigheid in de stad van een afstandje te bekijken.

Letters to Juliet, het meest romantische appartement van Verona

Zo romantisch als de naam van dit appartement in Verona klinkt, zo oogt ook zijn inrichting. Letters to Juliet behoort zonder twijfel tot de appartementen van Verona die op de mooiste locaties zijn gelegen. Vanuit je kamer heb je een bijzonder uitzicht op de omringende daken en een groot deel van de stad. Het romantische, smalle balkon vormt een prima alternatief op de bars in de stad en staat garant voor een romantisch Italiaans avondje.

Verona Relax & Stay

De appartementen Verona Relax & Stay hebben een centrale ligging vlakbij de universiteit en worden gerund door een moeder en dochter die hun geboorteland inruilden voor het prachtige Verona. Deze appartementen in Verona liggen in de oude wijk Veronetta. Niet alleen biedt het appartementencomplex je een goed onderhouden terras; je kunt ook ontspannen in de tuin. Alle kamers beschikken over airconditioning, een ruime eetruimte en een volledig uitgeruste keuken. Bij Verona Relax & Stay ga je een verblijf tegemoet waarbij het je aan niets ontbreekt.

Residence Valdonega Modern Studio

Tot slot Residence Valdonega Modern Studio, een appartement in Verona dat niet in of rond de historische binnenstad, maar vlak ten noorden daarvan ligt. Je vindt deze accommodatie in de wijk Borgo Trento, aan de andere kant van de oevers van de Adige. Borgo Trento is een groene woonwijk waar je veel bakkerijen, kruideniers en authentieke Italiaanse cafés en restaurants treft. Hier proef je dus een beetje van het echte dagelijks leven in Verona.

Handige tips & blog

10 redenen waarom je Verona moet hebben bezocht

Verona is de stad van de liefde, en staat zo ook bij iedereen bekend. Natuurlijk is deze stad ook op en top romantisch, maar dat is niet de enige reden waa...

De beste koffietentjes van Verona

Zoals al eerder gezegd is Verona buiten een walhalla voor iedereen die van heerlijk eten en wijn houd. Maar ook heeft de stad een levendige koffiecultuur. H...