Adverteren

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Aangezien wij op basis van het affiliate model samenwerken met diverse organisaties, plaatsen wij geen betaalde advertorials of tekstlinks naar reisorganisaties of websites die wij als concurrenten in de zoekmachines beschouwen.

Wij staan wel open voor samenwerkingen met partijen die niet direct concurreren met Istrie.nl in de zoekmachines. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier onderaan deze pagina.

Affiliate partner worden

Wij werken met diverse partijen samen op basis van het affiliate model. Is jouw organisatie aangesloten bij een affiliate netwerk en zou je graag met ons willen samenwerken? Laat dan een bericht achter via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

    Handige tips & blog

    10 redenen waarom je Verona moet hebben bezocht

    Verona is de stad van de liefde, en staat zo ook bij iedereen bekend. Natuurlijk is deze stad ook op en top romantisch, maar dat is niet de enige reden waa...

    De beste koffietentjes van Verona

    Zoals al eerder gezegd is Verona buiten een walhalla voor iedereen die van heerlijk eten en wijn houd. Maar ook heeft de stad een levendige koffiecultuur. H...